Tam gdzie ubranie, dodatek czy też obuwie, które mi się podoba jest w najniższej cenie Bardzo nie lubię przepłacać i staram się kupować jak najwięcej rzeczy w cenach promocyjnych. Mam dwójkę dzieci, razem z mężem nie zarabiamy dużo, bo każdy z nas ma około 3 tysięcy złotych wynagrodzenia. Dla niektórych może wydawać się to dużo, ale zapewniam Was, że gdy w grę wchodzą raty kredytu zaciągniętego na kupno mieszkania, to wcale nie jest to wysoka kwota i są miesiące, w których muszę liczyć każdy grosz. Staram się, żeby zakupione przeze mnie ubrania były dobrej jakości, bo nie ma sensu wydawać pieniędzy na kiepskiej jakości produkty, bo szybko się niszczą i po kilku praniach często wyglądają gorzej niż szmaty do podłogi. Przy dwójce dzieci nie mam też za wiele czasu, bo muszę posprzątać, ugotować obiad, zrobić dzieciakom śniadanie, drugie śniadanie do szkoły, ubrać, wypracować, przypilnować czy odrobili lekcje i jeszcze poświęcić im trochę czasu. Nie mam czasu na sprawdzanie każdej strony z osobna i szukania promocji i dlatego korzystam z porównywarki cenowej Ceneo, w której znajdują się aktualne promocje. Np. tutaj
http://www.ceneo.pl/sklepy/bonprix.pl-s626 znajdziecie promocje bonprix. Bardzo lubię ten sklep i kupuje tam nie tylko ubrania, ale również pościel