Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj

czy kupujecie markowe ciuchy dla dzieci?
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 kwi 2016, o 14:37 

Zastanawiam się, czy lepiej kupować markowe ciuchy dla dzieci czy jakieś tanie w hipermarketach. Bo takie marki jak np, boboli czy wójcik sa dobre. Staram się kupować w necie. Ostatnio tu znalazłam fajne promocje: http://mala-mi.com.pl/pl/2_w%C3%B3jcik ale takie okazje nie zdarzaja się często a w marketach te chińskie rzeczy sa zawsze tanie...

czy kupujecie markowe ciuchy dla dzieci?
Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

Re: czy kupujecie markowe ciuchy dla dzieci?
PostNapisane: 6 gru 2016, o 14:39 

Dzieciak i tak zaraz z tego wyrośnie wiec wolę kupować rzeczy któryś nie będzie mi zal się potem pozbyć

PostNapisane: 19 kwi 2017, o 08:43 

Ja ubranka dla naszego Krzysia kupuję na stronie http://www.ceneo.pl/Ubranka_niemowlece Zakup ciuszków dla nowo narodzonego dzidziusia może dość znacznie nadwyrężyć rodzinny budżet. Dlatego na ceneo znajdziemy wygodny filtr ceny, dzięki któremu uda nam się kupić wysokiej jakości ubranka jak najkorzystniej. Młodzi rodzice często stają przed dylematem, ile i w jakim rozmiarze kupić ubranka dla niemowlaka. Pamiętajmy, że na początku nie warto kupować zbyt wielu ubranek, ponieważ dziecko i tak szybko z nich wyrośnie. Warto zainwestować w kilka sztuk dziecięcych body, czyli ubranek zapinanych w kroku, które dobrze podtrzymują pieluszkę. W wyprawce powinien się również znaleźć rożek, zapinany na rzepu lub wiązany kocyk wykonany z miękkich materiałów. Należy pamiętać, że odzież dla niemowlaka musi być delikatna, nie wywoływać uczuleń i ułatwić rodzicom pielęgnację ich bobaska. Na przykład bardzo praktycznym rozwiązaniem są ubranka na znajdujące się w kroku zatrzaski. Ułatwiają one przewijanie i pielęgnację miejsc szczególnie narażonych na odparzenia.

PostNapisane: 23 sie 2018, o 14:03 

Mi szkoda kasy na markowe ciuchy, przecież i tak dziecko zaraz z tego wyrośnie. Ale zawsze dużą wagę przykładam do obuwia, by było dobrej jakości

PostNapisane: 11 paź 2018, o 14:26 

Zdarza mi się kupić coś firmowego dla dziecka, ale nie jest to regułą.

Reklamownia

Data: 01 Sty 2012, o 21:10     

WyÅ›wietl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość